FUSTES GAROLERA - Avís legal

El lloc web i el domini fustesgarolera.com corresponen a Fustes Garolera S.A. amb CIF A-17080573, domiciliada a Ctra. Girona a Sant Feliu de GuÝxols - Km. 14,1, CassÓ de la Selva (CP 17244), tel. 972.460.932, fax 972.463.466, adreša electr˛nica info@fustesgarolera.com. Figura inscrita en el Registre Mercantil de Girona tom 401, Llibre 309, foli 37, secciˇ 3¬, full 5799, inscripciˇ 1¬.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics,  pertanyen a Fustes Garolera S.A., o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Fustes Garolera S.A. presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Fustes Garolera S.A. n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Fustes Garolera S.A., que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a fustesgarolera.com (framing).

 

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Únicament s’incorporarien a un fitxer en el cas que s’establís una relació comercial entre Fustes Garolera S.A. i la persona interessada, i sempre amb el coneixement previ d’aquesta persona.

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Fustes Garolera S.A. actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Fustes Garolera S.A. manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Fustes Garolera S.A. fins a la confirmació expressa d’una comanda.
Fustes Garolera S.A. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.
Fustes Garolera S.A. no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

UTILITZACIÓ DE COOKIES

Fustes Garolera S.A. informa que aquest lloc web no utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament.

CONDICIONS D’ÚS

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.